Om Tegneserieskolen

års erfaring

Bliv undervist af en professionel

Velkommen til Tegneserieskolen

Her lærer du at skrive og tegne dine egne tegneserier, ved hælp af videolektioner og hjemmeopgaver.

• Ekspert underviser

Underviser er den professionelle tegner og forfatter Palle Schmidt, der er udgivet i USA og har vundet flere priser for sine graphic novels.

• Videolektioner, hjælpeark til hver øvelse

Det er ikke tegneevner, det kommer an på, men lysten til at fortælle historier. Elever der ikke føler sig hjemme i tegneprocessen kan klare sig langt med tændstiksmænd (M/K) eller de kan arbejde sammen 2-3 elever, hvor én måske tegner, mens de andre finder på historien eller hjælper med håndtekstning.

En skoleuge med tegneserier

Alle kan være med

Kurset består af fem lektioner, fem små videoer med dagens opgave og tilhørende hjælpeark, man kan printe ud og bruge i sit arbejde.

videoer
hjælpeark
Students Feedback

Anbefalinger

Hvad tidligere studerende siger

Jeg synes at det har været rigtig sjovt og jeg synes det var spændende at lære at lave tegneserier.

5. klasses elev

Kildeskolen, Ringsted
Det var sjovt fordi at vi skulle tegne og skrive en historie.

Skoleelev

Dagmarskolen