Underviseren

Palle Schmidt

Om underviseren

Illustrator, tegneserieskaber og forfatter, freelance siden 1998. I 2012 gennemført Master Class i manuskriptskrivning fra Den Danske Filmskole. Kendt for sine anmelderroste tegneserier “Blodets Konkubine” og “STILETTO”, der begge er udkommet i USA, samt “Thomas Alsop”, der blev udnævnt til årets bedste mini-serie 2014 af USA Today. Desuden forfatter til adskillige bøger, børnebøger og graphic novels.

Saticfied Students

Saticfied Students

Kursus på engelsk

Palle Schmidt er udover at være udgivet i USA ophavsmand til et online kursus i tegneserier på engelsk, der har eksisteret siden 2012. Du finder kurset på comicsforbeginners.com